Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf

Maar ze leren nog beter als ze ook passend onderwijs krijgen. Is je kind vastgelopen op school? Wil je meer leren over passend onderwijs, en hoe je dit kunt realiseren? Reserveer dan nu vast jouw exemplaar van "Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf", hét juridische handboek voor ouders van hoogbegaafde kinderen, geschreven door expert onderwijsrecht Fleur Terpstra.  

Dit boek moeten alle ouders lezen

die meer willen weten over maatwerk en passend onderwijs, leerplicht, het ontwikkelingsperspectief, overstappen naar een andere school en nog veel meer.

Met de meest belangrijke wetgeving
Praktische tips
Voorbeelden uit de praktijk
Met gratis modelbrieven

Voor ouders

Geschreven voor ouders, en daarom veel toegankelijker dan andere juridische handboeken. Het boek neemt je mee in de wereld van passend onderwijs en alles wat er bij komt kijken om dit te bereiken.  Het boek is bedoeld voor ouders van kinderen in het primair- of voortgezet onderwijs.

Praktische tips

Uiteindelijk gaat het er om dat jouw kind zich ontwikkelt tot een gelukkig en authentiek individu. De wetgeving kan je gebruiken om dit doel te bereiken. 

In mijn boek deel ik praktische tips met je, gebaseerd op mijn jarenlange ervaring in het onderwijsrecht, zodat je echt een oplossing bereikt. 

Alle wetten en regels bij elkaar

De meest relevante wetgeving verzameld op één plek. Met onder andere: de Leerplichtwet 1969, de Wet Primair Onderwijs en de Wet Voortgezet Onderwijs.

Gratis modelbrieven

Uiteindelijk weet je als ouder wat het beste is voor het kind. Het boek geeft jou de tools en kennis om zelf de regie te nemen.  Onder andere door handige tips en gratis modellen die je kunt gebruiken.

Geschreven door een deskundige


Fleur Terpstra staat als jurist al meer dan 10 jaar ouders en leerlingen van hoogbegaafde kinderen bij die vastlopen in het onderwijssysteem.  

Erkend met een Mensa fonds award


Voor haar werk op het gebied van onderwijsrecht en hoogbegaafdheid ontving Fleur Terpstra een Mensa Fonds Award in de categorie onderwijs. 

Praktische tips


Het recht is een middel om te komen tot een doel. Het boek bevat veel juridische informatie, maar ook veel praktische tips en voorbeelden, om passend onderwijs te realiseren.


Reserveer hier vast jouw exemplaar

Vul je e-mailadres in en ontvang als eerste bericht zodra het boek verkrijgbaar is

Copyright © 2022 Fleur Terpstra. All Rights Reserved. 

Reserveer nu jouw exemplaar

Laat je gegevens achter om alvast jouw exemplaar van het boek te reserveren - binnenkort verwacht!

We verwerken jouw persoonsgegevens om je te benaderen over het boek en andere producten. Je kunt op elk moment je toestemming intrekken door je uit te schrijven via de link in onze e-mails.  Lees voor meer informatie de Privacy Policy.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close